TERMES I CONDICIONS

CANCEL·LACIÓ I DEVOLUCIÓ

Les subscripcions mensuals no són reemborsables un cop efectuat el pagament. Els usuaris es poden donar de baixa sense cap cost. Per donar-se de baixa cal avisar via email (alegria@omshanti.cat) o per telèfon (722336284) abans del dia 25 del mes anterior per poder tramitar la cancel·lació o pausa de la subscripció. En cas contrari, no s’efectuen devolucions ni reemborsaments. El fet d’assistir a les classes o tallers abonats no dóna dret a una devolució.

RESPONSABILITATS

Tota pràctica física implica un cert risc de lesió. Els participants que vinguin a classes dirigides, tallers, retirs o estiguin al recinte practicant pel seu compte estan d’acord a ser plenament conscients i responsables de la seva pròpia seguretat. El centre de ioga Omshanti, els professors i direcció del centre així com la Fundació Omshanti Yoga, estan totalment exempts de responsabilitat.

FORÇA MAJOR

En el cas de circumstàncies més enllà del control normal o factors altament inesperats, com ara guerra, accions i ordres de les autoritats, vagues, catàstrofes o epidèmies, el centre es reserva el dret de reprogramar les classes, canviar horaris, cancel·lar classes o canviar el format de les classes de presencial a online. En aquest cas no s’emetran reemborsaments ni devolucions de les quotes abonades ni es podran bescanviar per al mes següent o altres serveis.

DADES DEL CENTRE

El centre Omshanti Yoga Studio es una col·laboració de dos entitats:

Empresa: Fundació Omshanti Yoga
CIF: G66090903
Adreça fiscal: Camproodn 10, 08420 Canovelles
alegria@omshanti.cat
722.336.284

Empresa: Mireia Castellsagué Gascón
NIF: 47700886J
Direcció fiscal: Camproodn 10, 08420 Canovelles
alegria@omshanti.cat
722.336.284

POLÍTICA DE PRIVACITAT I PROTECCIÓ DE DADES

Omshanti Yoga Studio t’informa sobre la seva Política de Privadesa respecte del tractament i protecció de les dades de caràcter personal dels usuaris i clients que puguin ser demanats per la navegació o contractació de serveis a través del lloc web omshanti.cat.

En aquest sentit, el Titular garanteix el compliment de la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, reflectida a la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i de Garantia de Drets Digitals (LOPD GDD) . Compleix també amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril del 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques (RGPD).

L’ús del lloc web implica l’acceptació d’aquesta Política de Privadesa així com les condicions incloses a l’Avís Legal.

Identitat dels responsables

 • Titular: Fundació Omshanti Ioga
 • NIF/CIF: G66090903
 • Adreça: Ca l’Estanoc s/n. Les Franqueses del Vallès
 • Correu electrònic: alegria@omshanti.cat
 • Lloc Web: omshanti.cat
 • Titular: Mireia Castellsagué Gascón
 • NIF/CIF: 47700886J
 • Adreça: Ca l’Estanoc s/n. Les Franqueses del Vallès
 • Correu electrònic: alegria@omshanti.cat
 • Lloc Web: omshanti.cat

Principis aplicats al tractament de dades

En el tractament de les teves dades personals, el Titular aplicarà els principis següents que s’ajusten a les exigències del nou reglament europeu de protecció de dades:

 • Principi de licitud, lleialtat i transparència: El Titular sempre requerirà el consentiment per al tractament de les teves dades personals que pot ser per a una o diverses finalitats específiques sobre les quals t’informarà prèviament amb absoluta transparència.
 • Principi de minimització de dades: El Titular et sol·licitarà només les dades estrictament necessàries per a la fi o fins que les sol·licita.
 • Principi de limitació del termini de conservació: Les dades es mantindran durant el temps estrictament necessari per a la fi o fins del tractament.
 • El Titular us informarà del termini de conservació corresponent segons la finalitat. En cas de subscripcions, el Titular revisarà periòdicament les llistes i eliminarà aquells registres inactius durant un temps considerable.
 • Principi d’integritat i confidencialitat: Les teves dades seran tractades de manera que la seva seguretat, confidencialitat i integritat estigui garantida. Has de saber que el Titular pren les precaucions necessàries per evitar l’accés no autoritzat o ús indegut de les dades dels usuaris per part de tercers.

Obtenció de dades personals

Per navegar per omshanti.cat no cal que facilitis cap dada personal. Els casos en què sí que proporciones les teves dades personals són els següents:

 • En contactar a través dels formularis de contacte o enviar un correu electrònic.
 • En fer un comentari en un article o pàgina.
 • En inscriure’t a un formulari de subscripció o un butlletí que el Titular gestiona amb SendinBlue.

Els teus drets

El Titular t’informa que sobre les teves dades personals tens dret a:

 • Sol·licitar l’accés a les dades emmagatzemades.
 • Sol·licitar una rectificació o la cancel·lació.
 • Sol·licitar la limitació del tractament.
 • Oposar-te al tractament.
 • Sol·licitar la portabilitat de les teves dades.

L’exercici d’aquests drets és personal i per tant ha de ser exercit directament per l’interessat, sol·licitant-ho directament al Titular, cosa que significa que qualsevol client, subscriptor o col·laborador que hagi facilitat les seves dades en algun moment pot adreçar-se al Titular i demanar informació sobre els dades que té emmagatzemades i com les ha obtingut, sol·licitar-ne la rectificació, sol·licitar la portabilitat de les seves dades personals, oposar-se al tractament, limitar-ne l’ús o sol·licitar la cancel·lació d’aquestes dades als fitxers del Titular.

Per exercitar els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació, portabilitat i oposició heu d’enviar un correu electrònic a alegria@omshanti.cat juntament amb la prova vàlida en dret com una fotocòpia del D.N.I. o equivalent.

Teniu dret a la tutela judicial efectiva ia presentar una reclamació davant l’autoritat de control, en aquest cas, l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, si considereu que el tractament de dades personals que us concerneixen infringeix el Reglament.

Finalitat del tractament de dades personals

Quan et connectes al lloc web per enviar un correu al Titular, et subscrius al butlletí o fas una contractació, estàs facilitant informació de caràcter personal de la qual el responsable és el Titular. Aquesta informació pot incloure dades de caràcter personal com poden ser la teva adreça IP, nom i cognoms, adreça física, adreça de correu electrònic, número de telèfon, i altra informació. En facilitar aquesta informació, dónes el teu consentiment perquè la teva informació sigui recopilada, utilitzada, gestionada i emmagatzemada per superadmin.es , només com es descriu a l’Avís Legal ia la present Política de Privadesa. Les dades personals i la finalitat del tractament per part del Titular és diferent segons el sistema de captura d’informació:

 • Formularis de contacte: El Titular sol·licita dades personals entre les que poden estar: Nom i cognoms, adreça de correu electrònic, número de telèfon i adreça del teu lloc web amb la finalitat de respondre a les teves consultes.
  Per exemple, el Titular utilitza aquestes dades per donar resposta als teus missatges, dubtes, queixes, comentaris o inquietuds que puguis tenir relatives a la informació inclosa al lloc web, els serveis que es presten a través del lloc web, el tractament dels teus dades personals, qüestions referents als textos legals inclosos al lloc web, així com qualsevol altra consulta que puguis tenir i que no estigui subjecta a les condicions del lloc web o de la contractació.
 • Formularis de subscripció a continguts: El Titular sol·licita les dades personals següents: Nom i cognoms, adreça de correu electrònic, número de telèfon i adreça del teu lloc web per gestionar la llista de subscripcions, enviar butlletins, promocions i ofertes especials.

Hi ha altres finalitats per les quals el Titular tracta les teves dades personals:

 • Per garantir el compliment de les condicions recollides a l’Avís Legal ia la llei aplicable. Això pot incloure el desenvolupament d’eines i algorismes que ajudin aquest lloc web a garantir la confidencialitat de les dades personals que recull.
  Per donar suport i millorar els serveis que ofereix aquest lloc web.
  Per gestionar les xarxes socials. el Titular té presència a les xarxes socials. Si et fas seguidor a les xarxes socials del Titular el tractament de les dades personals es regirà per aquest apartat, així com per aquelles condicions d’ús, polítiques de privadesa i normatives d’accés que pertanyin a la xarxa social que sigui procedent en cada cas i que has acceptat prèviament.

El Titular tractarà les teves dades personals amb la finalitat d’administrar correctament la seva presència a la xarxa social, informar-te de les activitats, productes o serveis, així com per a qualsevol altra finalitat que les normatives de les xarxes socials permetin.

En cap cas el Titular no utilitzarà els perfils de seguidors en xarxes socials per enviar publicitat de manera individual.

Seguretat de les dades personals.

Per protegir les teves dades personals, el Titular pren totes les precaucions raonables i segueix les millors pràctiques de la indústria per evitar-ne la pèrdua, mal ús, accés indegut, divulgació, alteració o destrucció. El lloc web està allotjat a DIPE.COM. La seguretat de les teves dades està garantida, ja que prenen totes les mesures de seguretat necessàries. Pots consultar la seva política de privadesa per tenir més informació.

Contingut daltres llocs web

Les pàgines d’aquest lloc web poden incloure contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat d’altres web es comporta exactament de la mateixa manera que si haguessis visitat l’altra web. Aquests llocs web poden recopilar dades sobre tu, utilitzar cookies, incrustar un codi de seguiment addicional de tercers, i supervisar la teva interacció usant aquest codi.

Política de galetes

Perquè aquest lloc web funcioni correctament heu d’utilitzar cookies, que és una informació que s’emmagatzema al vostre navegador web. A la pàgina Política de Cookies podeu consultar tota la informació relativa a la política de recollida, la finalitat i el tractament de les cookies.

Legitimació per al tractament de dades

La base legal per al tractament de les vostres dades és: el consentiment. Per contactar amb el Titular, subscriure’t a un butlletí o fer comentaris en aquest lloc web has d’acceptar aquesta Política de Privadesa.

Categories de dades personals

Les categories de dades personals que tracta el Titular són: Dades identificatives.

Conservació de dades personals

Les dades personals que proporcioneu al Titular es conservaran fins que sol·liciteu la supressió.

Destinataris de dades personals

 • SendinBlue SendinBlue, societat per accions simplificada (société par actions simplifiée) inscrita al Registre Mercantil de París amb el número 498 019 298, amb domicili social situat a 55 rue d’Amsterdam, 75008, París (França).
  Trobaràs més informació a: https://es.sendinblue.com
  SendinBlue tracta les dades amb la finalitat d’oferir solucions per a l’enviament de correus electrònics, SMS transaccionals i del Titulareting al Titular.
 • Google Analytics és un servei d’analítica web prestat per Google, Inc., una companyia de Delaware que té com a oficina principal el 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (Califòrnia), CA 94043, Estats Units (“Google”). Trobareu més informació a: https://analytics.google.com
  Google Analytics utilitza “cookies”, que són arxius de text ubicats al vostre ordinador, per ajudar el Titular a analitzar l’ús que fan els usuaris del lloc web. La informació que genera la galeta sobre l’ús del lloc web (incloent-hi la vostra adreça IP) serà directament transmesa i arxivada per Google als servidors dels Estats Units.

També podeu veure una llista dels tipus de cookies que utilitza Google i els seus col·laboradors i tota la informació relativa a l’ús que fan de cookies publicitàries.

Navegació Web

En navegar per omshanti.cat es poden recollir dades no identificatives, que poden incloure, l’adreça IP, geolocalització, un registre de com s’utilitzen els serveis i llocs, hàbits de navegació i altres dades que no poden ser utilitzades per identificar-te. El lloc web utilitza els serveis d’anàlisi de tercers següents: Google Analytics. El Titular utilitza la informació obtinguda per obtenir dades estadístiques, analitzar tendències, administrar el lloc, estudiar patrons de navegació i per recopilar informació demogràfica.

Exactitud i veracitat de les dades personals

Et comprometes que les dades facilitades al Titular siguin correctes, completes, exactes i vigents, així com a mantenir-les degudament actualitzades. Com a usuari del lloc web ets l’únic responsable de la veracitat i correcció de les dades que remetis al lloc exonerant el titular de qualsevol responsabilitat sobre això.

Acceptació i consentiment

Com a Usuari del lloc web declares haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptes i consenteixes el tractament dels mateixos per part del Titular en la forma i per a les finalitats indicades en aquesta Política de Privadesa.

Revocabilitat

Per exercitar els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació, portabilitat i oposició heu d’enviar un correu electrònic a alegria@omshanti.cat juntament amb la prova vàlida en dret com una fotocòpia del D.N.I. o equivalent. L’exercici dels teus drets no inclou cap dada que el Titular estigui obligat a conservar amb finalitats administratives, legals o de seguretat.

Canvis a la Política de Privadesa

El Titular es reserva el dret a modificar aquesta Política de Privadesa per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials, així com a pràctiques de la indústria. Aquestes polítiques estaran vigents fins que siguin modificades per altres degudament publicades.