EQUIP OMSHANTI

Mireia Castellsagué

CODIRECTORA FORMACIÓ
VINYASA I IOGA PER NENS

Apassionada per compartir ioga, ioga i acro per a nens i famílies, massatge tailandès, AcroYoga i Acrodance per tot el món.

Va començar a practicar ioga quan tenia 21 anys. Professora de ioga certificada per Escola de ioga i Andrei Ram ara està seguint els ensenyaments de Dharma Mittra i Andrei. Professora de AcroYoga Nivell 2 i practicant de massatge tailandès amb Krishna Takis i Pau Castellsagué. Mestra en educació especial amb postgrau en pedagogia Waldorf i mestra de ioga per nens formada amb Micheline Flak, EURYE.

Ha estat impartint classes de ioga per a adults i nens des de 2005. Oferint formacions per a professors de ioga per a nens des de 2010, de AcroYoga en Família des 2016, ha format part de l’equip de facilitadors de formació de professors de AcroYoga International des de 2015 i oferint formació per a professors de ioga des de 2018.

Cofundadora de Omshanti Ioga Studio, Barcelona Yoga Conference, Barcelona Acrobatic Convention, Festival AcroYoga Barcelona i Formació de Ioga Omshanti.

Pau Castellsagué

COFUNDADOR D’OMSHANTI
MASSATGE TAILANDÈS I ACROYOGA
FUNDADOR THAI MASSAGE ACADEMY

Un viatge familiar a l‘Índia, l’any 2005, ho va començar tot. Vaig deixar la meva carrera com a periodista esportiu de ràdio i juntament amb el meu germà Wari i la meva germana Mireia vam posar en marxa el Centre de Ioga Omshanti (2006) i, més tard, la Barcelona Yoga Conference (2011).

El camí es va omplir de Ioga, AcroYoga i aviat el Massatge Tailandès va aparèixer i em va robar el cor. Durant l‘última dècada he viatjat per tot el món compartint aquest art, inspirat pels professors de la Sunshine Network. Laurino Bertelli, i la seva dedicació a la meditació Vipassana, els visionaris fundadors d’OsteoThai David Lutt i Arno L‘Hermitte, i l’esperit de la Sangha, la generositat i l’alegria de Takis i Kerys a la Sunshine House Grècia.

Després de cursar 5 anys i graduar-me en Osteopatia a SICO (Suïssa), sota la tutoria de Phillipe Druelle, la missió és molt clara… crear una plataforma global, la Thai Massage Academy , i aprofundir en aquesta fusió màgica entre el Thai Yoga Massage. i l´Osteopatia.

Wari Om

COFUNDADOR D’OMSHANTI
FOTÒGRAF I CINEMATÒGRAF DE IOGA

Viatja per tot el món compartint la llum del Ioga.

Practicant de ioga i professor certificat. Dirigint Omshanti i organitzant la Barcelona Yoga Conference amb els seus germans Pau i Mireia

Codirector del documental ‘Mantra – From Sounds to Silence’.

Ignasi Antoja

TERAPEUTA SHIATSU
MANTENIMENT GENERAL I XEF D’OMSHANTI

Terapeuta de Shiatsu per l’Escola de Shiatsu i Moviment de Barcelona, amb Cristina i David.
Té consulta oberta a Barcelona i al Centre Omshanti, on va re-descobrir amb passió el ioga de la mà de la Mireia.
Amant de la jardineria, la viu com una oportunitat de coneixement a cada instant. Plantes i persones, éssers vius amb les seves virtuds i necessitats i en constant evolució.

Judith Estrada

CODIRECTORA FORMACIÓ
VINYASA IOGA

Va conèixer la ciència del ioga de la mà del professor de Hatha Ioga Carlos Claramunt amb qui es va formar durant 2 anys.

Va estar un mes en el centre de meditació budista, Plum Village, convivint amb les monges i els monjos i rebent les ensenyances del Mestre Thich Nhat Hanh basades en la pràctica del Mindfulness i en sentir l’amor cap a tots els éssers a través de la comprensió i la compassió.

Des de 2012 que segueix al qui considera el seu Mestre de ioga, l’Andrei Ram, deixeble de Sri Dharma Mittra. Aquestes ensenyances es basen en la humilitat i en desenvolupar un fort desig per l’alliberació gràcies a la pràctica del ioga.

La Mireia, en Pau i en Wari, a través d’Omshanti, són per ella una gran font d’inspiració. No només en l’aprenentatge del Ioga i de l’Acroyoga sinó també de la vida.

Giovanna Mosquera - Tara Om

PRÀCTICA AVANÇADA DE VINYASA IOGA

Professora de Ioga certificada per Dharma (500 h). Tara Om gaudeix de la pràctica de tots els estils de ioga.
Quan va conèixer a Dharma Mittra és quan la seva vida es va agafar un significat més profund. Des de llavors comparteix les ensenyances de Dharma intentant transmetre l’objectiu principal del ioga que és el coneixement personal.

Té un centre de Ioga i Pilates a Chetumal, obert des de fa més de 18 anys i on comparteix el seu aprenentatge constant.

Tara també organitza tallers a Bacalar amb professors diferents i reconeguts, així com a classes Master Dharma.

David Cuspinera

VINYASA IOGA
IOGA PER INFANTS

A l’escola, de petit, les professores deien que no parava de fer l’indio i el pallasso.
50 anys més tard, s’hi dedica professionalment després de formar-se a l’Institut del Teatre i al Circ, amb mestres com Rogelio Rivel, Tortell Poltrona, Piti i Toni Espanyol, i amb directors com Flotats, Rigola, Francescantonio i Bozzo. Actualment, busca els somriures dels infants, actuant al costat de la Dàmaris Gelabert.
Practica Ioga des del 2004, però no descobreix la profunditat i el poder transformador que amaga, fins que aterra i es forma a Omshanti. Primer, de la mà de l’Isma i després, de les seves professores de formació, Judith, Giovanna i Mireia Castellsagué.
Accepta, s’adapta i s’acomoda a tots els reptes que li ofereix l’existir i així ho intenta transmetre a les seves classes de Ioga.

David Cuspinera

ACROYOGA
IOGA PER NENS

Pablo Xavier Zufiriategui

TEXTOS SAGRATS I FILOSOFIA IÒGUICA

Agraint als mestres, els meus pares i amics, en la manera en què compartien amb mi el camí lluminós del ioga des d‘una edat primerenca. També a Omshanti, per donar-me l’oportunitat d’acompanyar altres ioguis en la seva sadhana.

Intento integrar a la meva vida quotidiana alguns dels molts aspectes de la tradició iòguica (tapes, Svadhyaya, Ishvara Pranidhana, … Amb el ritme, les necessitats i els imperatius d’un home familiar modern. La presència del Jo en el quotidià.

Èrica Martínez

VINYASA IOGA

La curiositat pel cos humà va portar a l‘Èrica a estudiar biologia i durant anys va estar treballant en el món de la ciència. Un dia va assistir a una classe d’Acroyoga i va quedar enamorada d’aquesta pràctica que combinava la seva passió per la gimnàstica, la consciència corporal i viure el moment present. Des de llavors el Ioga forma gran part de la seva vida i s’hi dedica a temps complet. S’ha format en diferents disciplines: Vinyasa, Hatha Radja Yoga, Acroyoga i Massatge tailandès.

Al 2015 va ser cofundadora d’Espai Ioga, un centre de ioga a Granollers, que va gestionar durant sis anys juntament amb la seva sòcia.

Aprendre, practicar i compartir ioga és el que l’apassiona, la connecta amb ella mateixa i amb el que l’envolta, i la fa ser més feliç. Es caracteritza per ser perseverant, fidel, seguidora dels seus somnis i addicte a les verticals.

L’Èrica t’impulsa a conèixer i descobrir noves característiques de tu mateix des de la constància i el somriure.

Isabel Castañe

IN IOGA

Combino les classes de ioga amb la logística, una feina que molts cops pot resultar estressant i la pràctica de ioga, a nivell personal m’ha ajudat molt a superar aquests tipus situacions.

El ioga va ser un amor a primera vista, un cop vaig començar ja no el vaig poder deixar, per això, vaig voler aprofundir més i una cosa va portar a l’altre, vaig acabar fent formacions en diferents estils per ajudar i acompanyar en aquest camí.

Em considero alegre, oberta, inquieta i amb ganes d’aprendre sempre.

Marga Vilageliu

YOGA TERAPÈUTIC

Eterna aprenent de la vida, metgessa de família des de fa 30 anys, han estat els pacients els meus primers i grans mestres que m’han fet créixer les ganes d’endinsar-me i aprofundir en la naturalesa humana, així com les persones més properes i la Natura, la meva gran Mestra.

Amb aquesta inquietud i ganes de recerca vaig arribar a la meditació i més tard al Ioga de la mà de Swamini Danda Ananda Jaya Ma i Swamini Ajna Vamadeva amb qui em vaig formar en Hatha Raja Yoga, i continuo avançant en les trobades de progressió a l’Essència del Ioga.

Combinar els meus coneixements de metgessa amb el Yoga, per adaptar-lo a les necessitats de cada persona, i continuar practicant, aprenent i acompanyant en el yoga, forma part de la meva vida ara mateix.

Estic molt contenta d’estar en aquest camí de transformació i em sento privilegiada de poder-ho compartir amb la gent a Omshanti.

Ismael Joyera

FOTÒGRAF I CINEMATÒGRAF
VINYASA IOGA

Professor de Vinyasa Ioga i Ioga Integral. Cursant el màster a l‘Escola de Ioga Witryh. Practicant d’Hatha-Raja Ioga amb Andrei Ram i Formació de Kundalini ioga amb Shunia Ioga Barcelona.

Càmera i editor de videos. Terapeuta de Massatge Tailandès. Formació de Ioga per a Nens amb la Mireia Castellsagué.

Xavier Punsola

KARANES I DANSA-IOGA

Comença a practicar Hatha Ioga l‘any 2003 de la mà de Cristina Peraire. El 2006, va començar la formació de professors de 4 anys a l’escola de Witryh, sota les ensenyança d’en Soma.

El seu camí iòguic amb Andrei Ram, un deixeble de Sri Dharma Mittra, que confirma el que havia après amb Soma.

Actualment inspirat en els cursos d‘autocuració d’Antonio Blay amb la seva perspectiva directa, sense personatges ni màscares.

Mestre de ioga a Girona i Baix Empordà.

Judith Basols

IOGA EMBARASSADES I POSTPART
PROFESSORA FORMACIÓ OMSHANTI

Quan ensenyo ioga és com una bona cançó: hi ha ritme, moviment, colors, sentits i espurna creativa. Formo part de la teva caixa d‘eines, soc una porta al teu meravellós món interior, t’ajudo a ser conscient dels teus actes, tant físics (del cos i la respiració) com mentals (tot el riu de pensament que crea el nostre cervell cada dia). Soc fosca i clara, de totes les ombres i colors. Soc conscient que sempre podem ser una mica millors i que això només és possible practicant i treballant. Necessito riure per sentir-me viva.

Soc mare. Un fet que m‘omple d’alegria, d’amor i de tendresa. Gràcies Alan i Ada per venir a compartir amb nosaltres i per ser ara mateix els meus mestres!

Coni Guervara

KIDS CAMP
IOGA i ACROYOGA

El meu major desig és desenvolupar la consistència en la pràctica i convertir-me en el que vull, coherent i constant en el cultiu de qualitats amoroses per viure en harmonia amb tots els éssers que m‘envolten. El meu propòsit és compartir l’experiència i el coneixement apresos per apropar a la gent els valors de la comunitat, confiança, comunicació positiva i jocs.

Organitzo cursos Ioga, AcroYoga i valors humans per a adults, adolescents i nens en precarietat socioeconòmica.

Implemento programes a les presons, escoles marginals i camps de refugiats a Argentina, Uruguai, Espanya, Índia, Palestina, Jordània i Líban.

Rodrigo Alvarellos

KIDS CAMP
IOGA I ACROYOGA
ECO CONSTRUCCIÓ

Fundador de ‘Son de Paz’, eco-centre dedicat a compartir tècniques holístiques. Des d‘aquest espai, somia compartir el seu lloc amb la comunitat Acroyogui d’arreu del món. Viu la seva pràctica personal com una ofrena i al servei dels altres, transformant-la en una celebració compartida de la vida.

COS · MENT · ESPERIT