Therapies

REBIRTHING 

Se trata de una terapia basada en la respiración consciente. Consiste en inhalar y exhalar de forma continua y dinámica (sin pausa en inhalación y exhalación) con la guía o el apoyo de un “renacedor”. La respiración consciente y conectada nos brinda la oportunidad de revivir, liberar y transformar los recuerdos subconscientes, como el trauma del nacimiento, bloqueos emocionales y pensamientos limitantes, proporcionándonos un mayor bienestar físico, mental, emocional y espiritual.
El rebirthing, también conocido como “renacimiento” o “breathwork”, ayuda también a expandir nuestra conciencia y nuestro potencial para mejorar en todas las áreas de nuestra vida, tanto a nivel interior como en relación a nuestro entorno, y actuar de manera más creativa y amorosa.
María José Chourio 690.919.800

 

SHIATSU 
El shiatsu és un art sanador que ens arriba del Japó, on té tot el reconeixement oficial. Una sessió de shiatsu és específica per la persona que el rep i el seu moment vital. Amb pressions, estiraments i rotacions es facilita la circulació harmoniosa del ki o energia, relaxant o revitalitzant les diferents parts de l’organisme.
El shiatsu es ideal per millorar lesions musculars i/o articulars, estrès, insomni, ansietat, depressions, congestions, cefalees, trastorns digestius, dolors menstruals, etc. La sensació final es la d’una vivència reparadora que desperta el poder auto curatiu del cos i reforça el sistema immune, prevenint-lo de possibles malalties.
Ignasi Antoja 629.335.382

 

MASSATGE TAILANDÈS

És una dansa sagrada, una comunió que dues persones utilitzen per desbloquejar l'estancament d'energia. Es tracta essencialment d'una antiga tècnica de sanació per despertar la nostra flama espiritual i terapeuta interior. Aprendre el bell art del massatge tradicional tailandès no és tan sols memoritzar una sèrie d'exercicis, ni pensar que podem curar algú de la seva malaltia. Es tracta d'aprendre a donar de cor amb compassió i tenir un profund coneixement del sofriment de l'altra persona. Tots som un. Som reflexos de les fortaleses i debilitats de cada un. Tots estem connectats. Aprendre a donar i rebre... tocar... per respirar... sentir.
Edu Albert 693.682.622

 

ACOMPANYAMENT DE SUPORT PER A INFANTS I JOVESarpa

· Observació detallada de l'infant: constitució física, elements cognitius i sensorials, i aspectes subtils.
· Situar l'infant o jove dins del seu àmbit quotidià: família, escola, relació amb amics...
· Entendre què expressen les emocions i trobar solucions guaridores i/o paliatives: canvi en els hàbits, reeducació, orientació a l'adult...
· Aportar una visió de l'ésser humà dins el que ja es coneix com a nou paradigma: un enfoc que proposi el conflicte i les crisis com oportunitats de creixement i joia als infants i a les seves famílies.
· Diagnòstic on s'acompanyi a les famílies a trobar la crisi i la seva solució en el quotidià de l'infant.
Ingrid Vilarda: 646854785 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. / www.espaiarpa.com